Samenwerking

Onze partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking!
Samenwerking en overleg met u als client, maar ook met betrokkenen en zorgprofessionals om u heen. Wij geloven namelijk dat dit de kwaliteit van de zorg en het uiteindelijke resultaat ten goede komt.
Onze ergotherapeuten werken nauw samen met andere professionals, zoals de huisarts, specialist, fysiotherapeut, logopedist en psycholoog. Ook wordt er contact onderhouden met de gemeente, thuiszorg, zorgverzekeraars en vrijwilligersorganisaties.
De praktijk werkt intens samen met de onderstaande organisaties en wij zijn aangesloten bij verschillende netwerken en samenwerkingsverbanden.

U kunt hun website bezoeken als u doorklikt op onderstaande lijst.

 

Fysiotherapiepraktijk graaf hendrik llllaan  
Paramedisch Centrum Breda Zuid  
Huisartsen praktijk Ulvenhout
Fysio Perkura 
• Fysiotherapie en Manuele therapie Vrachelen

Eerste lijn netwerk handtherapie Breda e.o.

Wat anderen over ons zeggen:

 • Maaike is betrokken, professioneel en accuraat. Ze vertelt alles heel rustig en is zeer bekwaam in haar vak en heel vrolijk. Dat motiveert ook.
 • Ilse heeft de juiste zorg gegeven. Zij heeft alle middelen aangewend om mijn probleem en het herstel daarvan zo goed als mogelijk op te lossen. Ik ben goed behandeld en de behandelingen hebben geleid tot het maximaal haalbare. Mijn probleem (artrose) kan niet opgelost worden. Wel kan ik na de behandeling en door de oefeningen beter functioneren en heb ik minder pijn.
  Getuigenis uit tevredenheidsonderzoek Cliënt Ilse
 • Kathleen gaf me duidelijke en cliëntgerichte informatie en tips. Ik vond haar zeer kundig, doelmatig, direct en vriendelijk. Met mijn spalk kan ik nu weer cello spelen. Ook mocht ik met de cello komen bij het opmeten van de spalk. Dit heb ik zeer gewaardeerd. Vooral zo doorgaan.
 • Cathalijn is in staat zelfvertrouwen aan de patiënt te geven en te ondersteunen. Ze is prettig in de omgang en denkt goed mee. Ze neemt me serieus en is niet soft.Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht. Een ergotherapeut met cognitieve kennis is een verrijking voor NAH mensen.
 • Ik ben zeer tevreden en goed geholpen door Petra. Ze is een fijn persoon, is rustig en legt alles goed uit en geeft fijne tips.
 • "Hele fijne samenwerking met de ergotherapeuten, korte lijnen en snel schakelen. Het samen naar cliënten gaan en de onderlinge afstemming van onze behandelingen vind ik een grote meerwaarde."
   
  Maartje Jacobs Geriatriefysiotherapeute Praktijk Graaf Hendrik III laan